Επιστροφές και Ανταλλαγές


Πολιτική ανταλλαγής

1. Επιτρέπουμε μόνο την πλήρη επιστροφή χρημάτων για αντικείμενα που έχουν προβλήματα που προκλήθηκαν από εμάς.

2. Θα δεχτούμε ανταλλαγές για λάθος μέγεθος ή χρώμα εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αρχικής παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας με το αναγνωριστικό παραγγελίας και τα στοιχεία της παραγγελίας που θα σας βοηθήσουν. Ανατροφοδότηση τώρα!

3. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν στείλετε τα στοιχεία πίσω, θα δώσουμε τη σωστή διεύθυνση επιστροφής. Όλα τα στοιχεία που μας έχουν σταλεί πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση i. μι. δεν είναι φθαρμένα, αλλοιωμένα ή πλυμένα, με όλες τις ετικέτες συνδεδεμένες. Τα φθαρμένα ή βρώμικα αντικείμενα θα επιστραφούν σε εσάς.

4. Δεν καλύπτουμε το κόστος αποστολής των ανταλλαγών, θα είστε υπεύθυνοι για τα επιστρεφόμενα ταχυδρομικά τέλη και για τα ταχυδρομικά τέλη αποστολής των ανταλλασσόμενων αντικειμένων πίσω σε εσάς. Συνιστούμε να προσθέσετε tracking και ασφάλεια όταν στέλνετε στοιχεία σε εμάς για την προστασία σας, καθώς δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για χαμένες αποστολές. Τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης δεν επιστρέφονται.

5. Στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τον αριθμό παρακολούθησης όταν στέλνετε το πακέτο πίσω.

Επιστρέφει πολιτική

1. Επιτρέπουμε μόνο την επιστροφή για αντικείμενα που έχουν προβλήματα που προκλήθηκαν από εμάς, ελπίζουμε καλή κατανόηση σας.

2. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας για πλήρη επιστροφή χρημάτων (μείον έξοδα ταχυδρομικών αποστολών) εάν δεν είναι ανοιχτά και σε εμπορεύσιμη κατάσταση στην παρακάτω διεύθυνση.

3. Στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την επιστροφή αποστολής πριν στείλετε τα στοιχεία πίσω και ενημερώστε μας ποια προϊόντα θα επιστρέψετε. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα είναι συσκευασμένα με ασφάλεια και ασφάλεια. Δεν μπορούμε να δεχθούμε την ευθύνη για προϊόντα που χάνουν ή καταστρέφονται κατά τη διαδικασία επιστροφής. Ζητάμε συνεπώς να ζητήσετε Πιστοποιητικό Δημοσίευσης κατά την επιστροφή προϊόντων μέσω ταχυδρομείου. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία, η επιστροφή χρημάτων θα ενεργοποιηθεί εντός 14 ημερών.

4. Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής - μη βαρεμένα και να περιέχουν όλες τις αρχικές συσκευασίες και ετικέτες. Θα πιστώσουμε τον αρχικό τρόπο πληρωμής σας, εξαιρουμένου του τέλους επαναχρηματοδότησης / επεξεργασίας 20%, του κόστους διεκπεραίωσης και του κόστους αποστολής από εμάς δεν επιστρέφονται. Όλα τα έξοδα αποστολής που συνδέονται με την επιστροφή αγαθών είναι ευθύνη του καταναλωτή.