Αποστολή

Προσφέρουμε γρήγορη ναυτιλία σε όλο τον κόσμο. Καλώς ήρθατε στη συλλογή αυτού του ιστοτόπου και ενημερώστε τους φίλους και την οικογένειά σας, χαρούμενα ψώνια!

1. Όταν τοποθετείτε μια παραγγελία, θα λάβετε αμέσως ένα μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας. Αν δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

2. Παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση αποστολής σας πριν από την πληρωμή, καλύτερα να αφήσετε τον αριθμό τηλεφώνου για επικοινωνία. Καταχωρίστε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ελέγξτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού έχετε αγοράσει για ενημερωμένες πληροφορίες.

3. Τα στοιχεία αποστέλλονται συνήθως εντός 12-24 ωρών μετά την επαλήθευση της πληρωμής (Σάβ. & Ήλιος. και οι περισσότερες εθνικές αργίες αποκλείστηκαν).

4. Συνήθως χρησιμοποιούμε DHL, EMS,κατευθείαν στην πόρτα σας, βεβαιωθείτε ότι είστε στο σπίτι όταν το δέμα έφθασε στην πόρτα σας.

5. Μόλις φέρουμε το πακέτο σας, θα σας στείλουμε τον αριθμό παρακολούθησης όταν είναι διαθέσιμος. Ο χρόνος διέλευσης των πακέτων διαρκεί κανονικά από 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό, τις διακοπές και τους παράγοντες πέραν του ελέγχου της ταχυδρομικής υπηρεσίας. Εάν υπάρχει κάποια καθυστέρηση, παρακαλούμε να έχετε περισσότερη υπομονή. Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή μας.